Historie

In 1997 is M. de Geus transport opgericht.

De eerste twee jaar is er gereden in het one-way zeecontainervervoer door geheel Europa maar voornamelijk naar geheel Duitsland en Noord Frankrijk.

Daarna is er met een eigen tautliner stukgoed vervoerd naar en van omgeving Ulm in Zuid Duitsland.
Naar Zuid Duitsland werd er voor verschillende opdrachtgevers complete ladingen of met verschillende deelpartijen gereden.
In omgeving Ulm werd er op een vast laadadres, in opdracht van een Duitse opdrachtgever, koper en messing geladen voor maximaal twee à drie losadressen in Nederland of België.

Tijdens een rustige periode bij de klant in Duitsland en door de ongustige ligging van Hellevoetsluis ten opzichte van het werkgebied, was er de mogelijkheid, om voor Blok transport uit Hellevoetsluis te gaan rijden met stukgoed in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Eind 2000 werd er door Blok transport aangeboden om met twee wagens vast pendelwerk binnen het Botlekgebied zeven dagen per week het gehele jaar door te verrichten. Na het vinden van een zeer goede collega eigen rijder zijn we hiermee begonnen, en hebben we tot op de dag van vandaag een solide job.

Sinds 2006 is er een volvo fh 400 voorloopas trekker bij, om een grotere klantenkring op te bouwen in diverse soorten transporten.